Open Groen Dag 25 juni

In Uncategorized by AdminLeave a Comment

De ranken staan er prima bij, het belooft een goed oogstjaar te worden bij De Amsterdamse Stadswijngaard Wijn van Bret. Wil je zelf komen kijken hoe het er aan toe gaat in de wijngaard en ook wat lekkers proeven, pak dan de wijngaard mee op De Open Groen Dag. Na een succesvolle eerste keer zijn er dit jaar weer een tal van inspirerende, groene en bloeiende initiatieven bij elkaar gebracht om opnieuw aandacht te geven aan meer groen in de stad!

Vanaf 11:00 uur is er tijdens de Open Groen Dag elk uur een rondleiding en valt er wat te proeven. Vraag de hele dag door het hemd van het lijf van één van de wijngaardeniers, of de aanwezige imker en kom zo meer te weten over de biodiversiteit rond Sloterdijk of het wijn maken in Amsterdam. Voor kinderen is er een speurkaart om allerlei beestjes te ontdekken die in de tuin leven, met na afloop een kleinigheidje.

Vanaf 11:00 uur is de wijngaard opengesteld. Je bent elk moment welkom! Om 11:00 uur begint de eerste rondleiding, en zal vervolgens elk uur plaatsvinden. De laatste rondleiding begint om 16:00 uur.

Voor meer info, zie https://wemakethecity.green/programma/wijn-van-bret .

Tot ziens in de wijngaard!

Leave a Comment