Open Dag 18 september

In Amsterdamse Stadswijngaard by AdminLeave a Comment

Zelf wijngaardenier worden in Amsterdam? Het kan! Kom naar de open dag van de Amsterdamse Stadswijngaard Wijn van Bret.Vanaf 13:00 uur is er elk heel uur een gratis rondleiding in de wijngaard met een proeverij van wijn van Amsterdamse bodem.
Elk jaar beginnen 70 deelnemers aan het maken van wijn in de Stadswijngaard. Je maakt als deelnemer een heel wijnseizoen mee, van het snoeien van de stokken tot het plukken van de druiven bij oogst met een bruisend oogstfeest. Je doet mee met het maken van de wijn en na het bottelen ga je met je eigen flessen Amsterdamse wijn naar huis! In en om de wijngaard worden er in de loop van het jaar allerlei activiteiten georganiseerd zoals proeverijen, bbq-sessies, natte lunches en wijngaarddiners onder de pergola.

Onze wijngaardeniers vertellen je er alles over op de open dag. Via deze link kun je een plek reserveren.
Voor meer info over het wijngaardenier worden, zie de hoe werkt het pagina.

Tot ziens in de wijngaard!

Leave a Comment