Open dag

In Amsterdamse Stadswijngaard, Uncategorized by AdminLeave a Comment

Open dag Amsterdamse Stadswijngaard Wijn van Bret, zondag 5 september vanaf 13:00 uur.

Kun je wijn maken in Amsterdam en wordt die dan ook echt lekker? We kunnen na een aantal jaren volmondig “ja” zeggen. Bij de Amsterdamse Stadswijngaard “Wijn van Bret” maken we elk oogstjaar wijn met 70 deelnemers die ieder 10 stokken leasen. Je maakt als deelnemer het hele proces van wijnmaken mee, van het snoeien van de stokken tot de oogst met het bruisende oogstfeest en ook niet te vergeten het bottelen. Je gaat ook nog eens naar huis met je eigengemaakte wijn. 

Door het seizoen heen wordt ook de inwendige mens niet vergeten, na gedane arbeid in de wijngaard is er tijd voor een proeverij, barbecue, ‘natte lunch’ of diner onder de pergola.

Zelf wijngaardenier worden? kom dan naar open dag van de Tuin van Bret, 

Op zondag 5 september vanaf 13:00 uur is er elk heel uur een rondleiding in de wijngaard met na afloop een proeverij van de wijn van eigen bodem. Om 16:00 uur is de laatste rondleiding.

De Tuin van Bret doet mee aan Struinen in de Tuinen en dat betekent…muziek! De multigetalenteerde band Billie’s Mustangs zal een mix van Rock, Pop, Blues en Funk ten gehore brengen. Ook zijn alle paviljoens van de Tuin geopend voor diverse activiteiten. 

Geef je op voor de open dag via de  volgende link: https://wijnvanbret.myonline.store .
Wat je allemaal als wijngaardenier kunt verwachten is beschreven op onze website, zie: https://www.wijnvanbret.nl/hoe-werkt-het/

Tot ziens in de wijngaard!

Leave a Comment