Open dag wijngaard 24H Nieuw-West

In Uncategorized by AdminLeave a Comment

Kun je wijn maken in Amsterdam? En wordt die dan ook echt lekker? Dankzij de deelnemers aan de Amsterdamse Stadswijngaard ‘Wijn van Bret’ kunnen we volmondig “Ja!” zeggen op die vragen. We zijn vlakbij station Sloterdijk een stadswijngaard begonnen en de eerste lokaal geproduceerde wijn zit al in de fles! 

Op zaterdag 14 september doen we mee met 24H Nieuw-West. Met allerlei activiteiten wordt het stadsdeel in het zonnetje gezet. De wijngaard en wijnkelder zijn te bezoeken en elk uur start er een presentatie en een rondleiding over het terrein. En natuurlijk kun je de ‘Wijn van Bret’ ook even proeven naast andere, overheerlijke wijnen, afkomstig van een van de beste wijnproducenten van ons land.

De rondleiding start vanaf 13:00 uur en wordt elk uur gegeven. De laatste begint om 18:00 uur.

Zelf wijngaardenier worden? Ook dat kan, de inschrijving voor oogstjaar 2020 is geopend. Vraag de deelnemers naar de ervaringen en mogelijkheden.

Tot ziens in de wijngaard!

Leave a Comment