Amsterdamse Stadswijngaard Wijn van Bret Sloterdijk

Amsterdamse Stadswijngaard Wijn van Bret is de eerste Amsterdamse Stadswijngaard in Sloterdijk. De eerste wijngaard Sloterdijk in Amsterdam
Menu

Proost en Toast Wijnfestival in de Zomertuin van Bret, 17 Augustus in de wijngaard.

– Klein Bourgondië in de kantoren jungle –
Midden in de kantoren jungle van Amsterdam Sloterdijk ligt de Amsterdamse Stadswijngaard Wijn van Bret. Deze groene (circulaire) oase verwerkt echte Nederlandse druiven tot heerlijke wijn en wordt nu tevens het decor voor een heuse viering van dit (nog redelijk) ondergewaarde product. Op 17 augustus vind hier namelijk het eerste Proost en Toast Wijnfestival plaats.

– Wijn van eigen bodem –
Voor wie nog steeds denkt dat wijn iets is dat wij Nederlanders drinken, maar niet zelf maken, is het Proost en Toast Wijnfestival een mooie, intieme eerste kennismaking met dit fenomeen. Meerdere Nederlandse wijnboeren etaleren hun kennis, verhalen en uiteraard hun wijn en laten zien dat wijn van eigen bodem zeker een naam mag hebben.

– Wine time –
Om de ervaring compleet te maken zullen de dames van de Wildplukwandelingen op pad gaan om bijzondere planten bijeen te sprokkelen en deze te verwerken tot bijzondere en vooral bijzonder lekkere hapjes voor bij de wijn. De vinyl-only sets van Funky Vinyl zullen de ervaring compleet maken met hun warme beats. Proosten, toasten en vooral genieten dus!

Voor €12,50, inclusief eerste glas wijn ben je op 17 augustus van 15:00 tot 23:00 van harte welkom op de Kastrupstraat 11 om in de Stadswijngaard met eigen ogen, oren en mond de wereld van Nederlandse wijnen in de duiken!

—————————————————————————-

De Tuin van Bret is jouw groene oase in de grauwe stadswildernis. Naast Amsterdam Sloterdijk heeft een groep lokale groene ondernemers hun krachten gebundeld, om een eigen plek te creëren die zo min mogelijk impact op het milieu achterlaat. Geen zielloze commercie, maar passie voor maken, duurzaamheid en circulaire innovatie.

Klik op de link en bestel je kaarten : Kaarten Proost en Toast Wijnfestival in de Zomertuin van Bret

Share this Post!

About the Author : admin


0 Comment

Related post

Amsterdamse Stadswijngaard Wijn van Bret Sloterdijk

Amsterdamse Stadswijngaard Wijn van Bret is de eerste Amsterdamse Stadswijngaard in Sloterdijk. De eerste wijngaard Sloterdijk in Amsterdam
  TOP